Uitermate tevreden met het geleverde schilders werk. De firma komt de afspraken na en is zeer punctueel en correct. Een bedrijf om met vertrouwen aan te bevelen.

H&S heeft voor de 2e keer binnenwerk geschilderd. Ik ben erg precies en secuur en als ik H&S niet goed zou vinden had ik hem niet voor een 2e keer gevraagd. Werken zeer netjes en precies en je merkt nauwelijks dat er gewerkt wordt. Steeds alles weer netjes opgeruimd. erg aanbevolen

Vakkundig personeel, en zeer tevreden met het uiteindeljke eindresultaat.

Wederom is het schilderwerk, bij ons tweede project, naar onze tevredenheid uitgevoerd. Juist advies bij de verfkleurkeuze i.v.m. lichtval en ruimte, zoals na het schilderen bleek. Nog één project te gaan. Ook hier vragen wij H&S schildersbedrijf weer voor. Betrouwbaarheid, netheid en goed schilderwerk is voor ons een prioriteit.

Topschilder! Echte vakman die weet waar hij het over heeft!

prima en goed verzorgd werk geleverd …wij zijn zeer tevreden en kunnen deze firma van harte aanbevelen

Kamer en hal geschilderd, we zijn wederom zeer tevreden met het uitgevoerde schilderwerk, weer top gedaan.

Omgang is zeer plezierig, werkhouding meer dan uitstekend, denkt mee met de aanpak en uitvoering is perfect. Zal ze zeker weer inschakelen voor de volgende klus.

Prachtig strak schilderwerk. Prettig overleg, zeer vriendelijk en coulant, netjes gewerkt en opgeruimd. Afspraken zijn fijn nagekomen en het schilderwerk ziet er top uit! Ik ben meer dan tevreden.

lJaarlijks komt H&S Schilderbedrijf bij ons langs om het schilderwerk te doen dat dan nodig is. Zo staan we niet plotseling voor grote uitgaven en blijft het huis netjes in de verf zitten. Kwalitatief prima werk en zeer betrouwbaar. We zijn erg tevreden.