45 Beoordelingen

Lampe
5

Zeer goed vakman

Zeer goede vakman, ik kwam bij hen door de recensies op de webiste. Ik had waterschade en dat gaf hele lelijke bruine plekken alles is voorbehandeld en 2 dagen later gewit. H&S werkt erg netjes en ruimt echt alles weer op, super service voor een goede prijs. Ik kan deze schilder van harte aanbevelen en zou hem ook zo weer inschakelen voor een klus

W Huijbers
5

Topresultaat aan de buitenkant

Wij hebben het hele huis aan de buitenkant laten schilderen door H&S Schildersbedrijf. Tijdens de werkzaamheden bleek dat een kozijn behoorlijk verrot was. Wij dachten dat wij nieuwe kozijnen moesten laten plaatsen. Gelukkig kwam de schilder met een oplossing en heeft het kozijn mooi gerepareerd. Huis staat er weer netjes geschilderd bij. De volgende keer zal ik dit bedrijf zeker weer inschakelen.

Jan en Marja Angevaare
5

De prijs-/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Op aanraden van een kennis en tevreden klant hebben wij H&S Schildersbedrijf benaderd voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden. H&S heeft ons huis aan de voor- en zijgevel geschilderd evenals aan de binnenkant de meeste muren en het plafond van de benedenverdieping. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten. H&S werkt zeer netjes, overlegt goed en maakt goede afspraken. De prijs-/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Schrijf een beoordeling