Offerte aanvragen

Bij H&S Schildersbedrijf kunt u gemakkelijk en online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Home » Schilder Bennekom, voor al uw buiten Schilderwerk

Schilder Bennekom voor al uw buiten Schilderwerk. 

H&S Schildersbedrijf Bennekom. Tel: 026-3619324 

Bent u op zoek naar een schilder in Bennekom, dan bent u bij H&S Schildersbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn inzetbaar voor particulieren, makelaars, bedrijven en VvE’s.

Hoe belangrijk is het niet om uw eigendom in goed onderhoud te houden. Het is kostbaarder om houten delen zoals kozijnen te moeten vervangen door houtrot. Een goed onderhouden eigendom geeft meerwaarde bij evt. verkoop.

Uw woonkamer in het najaar of winter het een opfrisbeurt te geven van de laatste trends. Een nieuw behang of in een fris nieuw kleurtje sausen, dat geeft al een nieuwe dementie. Wij maken binnen uiteraard gebruik van milieu bewuste verf. Het product is op waterbasis en van erkende merken, en niet schadelijk voor de gezondheid.

Met behulp van de nieuwste kleuren waaier zal het kiezen van kleur makkelijker voor u zijn.

Heeft u aanslag door B.V. nicotine, dan is isolerend sausen misschien een optie voor u. Ook ideaal voor plafonds en wanden in de badkamer. Vraag gerust voor meer informatie bij ons hierover.

H&S Schildersbedrijf Bennekom zijn in het bezit van een VCA certificaat en werken volgends de laatste richtlijnen op het gebied van veiligheid Wij werken netjes en schoon, en dit alles in overleg met onze klanten.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte, dan kunt u ons bellen op Tel: 026-3619324,of mailen naar info@hs-schildersbedrijf.nl Kijk ook eens rustig op onze website https://hs-schildersbedrijf.nl

"Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij nemen graag de tijd voor al uw vragen."