Offerte aanvragen

Bij H&S Schildersbedrijf kunt u gemakkelijk en online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Home » Schilder in Arnhem

Schilder in Arnhem

Zoekt u een schilder in Arnhem? Wij hebben al heel wat Arnhemse huizen en bedrijfspanden in de verf gezet. Ons motto is niet voor niets “Vakmanschap is meesterschap”. Dit ziet u terug in onze afgeleverde werken. Naast dat een huis of bedrijfspand dat goed in de verf zit er goed onderhouden uitziet, heeft het ook meerwaarde doordat het huis in waarde groeit. Goed bijhouden van het schilderwerk werkt preventief en voorkomt hoge uitgaven aan vervanging van ramen en kozijnen.

Waarom u H&S Schildersbedrijf zou moeten kiezen als schilder in Arnhem:

  • Ons vakmanschap is meesterschap;
  • Wij schilderen zowel binnen als buiten;
  • Wij halen deadlines zonder kwaliteitsverlies.

Waar kunt u bij ons voor terecht?

Groot onderhoud en bijwerken kunt u het beste laten doen door een vakman, u kunt bij ons dan ook terecht voor buitenwerk, binnenwerk en glaswerk. Wij zijn u graag van dienst en kunnen veel meer dan bijwerken alleen. We zijn specialist op het gebied van houten delen en kunnen houtrot en beschadigingen voor u oplossen. Zo werken we altijd op de beste ondergrond en is het schilderwerk dat we leveren van blijvende kwaliteit.

Advies bij het kiezen van een kleurschema

Bent u er nog niet helemaal over uit welk kleurschema u wilt gebruiken? Dan helpen wij u hierbij graag bij het bepalen ervan. Dit doen wij aan de hand van vele kleurstalen die wij u zullen laten bekijken. Zo komen wij precies achter de juiste combinatie van de sfeer die u voor uw woning in gedachten had! Gedurende onze schilderwerkzaamheden zult u geen last hebben van verflucht, want wij werken met water verdunbare verfsoorten. Bent u dus op zoek naar een schilder in Arnhem die graag met u meedenkt en het vanzelfsprekend vindt om goede kwaliteit te leveren? Dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt!

"Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij nemen graag de tijd voor al uw vragen."