Offerte aanvragen

Bij H&S Schildersbedrijf kunt u gemakkelijk en online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Home » Schilder Westervoort -H&S Schildersbedrijf

 Schilder Westervoort -H&S Schildersbedrijf.

Schilder Westervoort -H&S Schildersbedrijf  voor een vrijblijvende offerte.

Wij staan voor u klaar om kwaliteit te leveren en wij werken netjes en zijn betrouwbaar. Allround schilders en al meer dan 30 jaar in het vak.

Zowel particulieren, Bedrijven , Makelaars als VvE’s  kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor zowel binnen als buitenschilderwerk. Deze zijn overzichtelijk, maar als er toch nog vragen zijn, lichten wij die uiteraard toe.

Hoe belangrijk is het niet om uw eigendom in goed onderhoud te houden. Het is kostbaarder om houten delen zoals kozijnen of dak elementen te moeten vervangen door houtrot ,zonde van uw geld. En een goed onderhouden eigendom geeft altijd een meerwaarde bij evt. verkoop.

Schilder Westervoort -H&S Schildersbedrijf, daar kunt u niet alleen voor schilderwerk terecht, maar ook voor al uw behang of scanwerk. Wij zijn in het bezit van de nieuwste stalen voor zowel behang en scan maar ook kleurstalen. Een keus maken wordt makkelijker op deze manier, maar heeft u toch advies nodig dan helpen wij u graag .

De trap is een eyecatcher in uw huis, en is in de meeste woningen het eerste wat men ziet bij binnenkomst.

Deze wordt veel belast per dag. Hoe belangrijk is het om deze goed te beschermen tegen slijtage plekken. Mocht uw trap moeten worden opgefrist, dan is  Schilder Westervoort –-H&S Schildersbedrijf uw bedrijf.

Werkzaamheden waarmee u ons kan benaderen zijn o.a. 

Alle Binnen en buiten schilderwerkzaamheden

Behang en scanwerk

Sauswerk

Isolerend sausen

Houtrot herstel.

Scheuren in plafonds en wanden herstellen

Glas vervanging.

Heeft u advies nodig?

Wij helpen u graag Als u er niet uitkomt dan helpen we u met de kleur of scan / behang, dan kunnen wij met de nieuwste kleurstalen of behangstalen de keus vergemakkelijken. wij komen dan samen met u tot de juiste combinatie. Ook kunnen wij u advies geven voor het gebruik van isolerende verf. Dus zoekt u een betrouwbare schilders, dan kiest u voor H&S Schildersbedrijf  in Velp en omgeving.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte en wij komen bij u langs.

Voor meer info https://hs-schildersbedrijf.nl

of mail naarinfo@hs-schildersbedrijf.nl

"Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij nemen graag de tijd voor al uw vragen."