Offerte aanvragen

Bij H&S Schildersbedrijf kunt u gemakkelijk en online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Home » Schildersbedrijf Eerbeek Schildersbedrijf H&S!!!!

Schildersbedrijf Eerbeek Schildersbedrijf H&S!!!!

Schildersbedrijf Eerbeek Schildersbedrijf H&S!!! voor een vrijblijvende offerte. Wij staan voor kwaliteit, werken netjes en zijn betrouwbaar. Allround schilders en al meer dan 30 jaar in het vak.

Zowel particulieren, Bedrijven, Makelaars als VvE’s kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor zowel binnen als buitenschilderwerk. Deze zijn overzichtelijk, maar als er toch nog vragen zijn, lichten wij die uiteraard toe.

Hoe belangrijk is het niet om uw eigendom in goed onderhoud te houden. Het is kostbaarder om houten delen zoals kozijnen of dak elementen te moeten vervangen door houtrot, zonde van uw geld. En uw goed onderhouden eigendom geeft altijd een meerwaarde bij evt. verkoop.

Schildersbedrijf Eerbeek Schildersbedrijf H&S!!!, niet alleen voor schilderwerk kunt bij ons terecht, maar ook voor al uw behang of scanwerk. Wij zijn in het bezit van de nieuwste stalen voor zowel behang en scan maar ook kleurstalen. Een keus maken wordt makkelijker op deze manier, maar heeft u toch advies nodig dan helpen wij u graag.

De trap is een eyecatcher in uw huis, en is in de meeste woningen het eerste wat men ziet bij binnenkomst.

Deze wordt veel belast per dag. Hoe belangrijk is het om deze goed te beschermen tegen slijtage plekken. Mocht uw trap moeten worden opgefrist, dan is Schildersbedrijf Eerbeek Schildersbedrijf H&S!!! uw bedrijf.

Werkzaamheden waarmee u ons kan benaderen zijn o.a.

Alle Binnen en buiten schilderwerkzaamheden

  • Behang en scanwerk
  • Sauswerk
  • Isolerend sausen
  • Houtrot herstel.
  • Kleine scheurtjes in plafonds en wanden herstellen
  • Glas vervanging.

Voor meer informatie https://hs-schildersbedrijf.nl

Of mail naar info@hs-schildersbedrijf.nl

 

"Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij nemen graag de tijd voor al uw vragen."