Offerte aanvragen

Bij H&S Schildersbedrijf kunt u gemakkelijk en online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Home » Schildersbedrijf uit Velp en omstreken

 Schildersbedrijf uit Velp en omstreken

Schildersbedrijf  H&S uit Velp en omstreken heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak. Wij zijn allround voor buiten en binnen op gebied van schilderen, behangen en aanverwante werkzaamheden.

Zowel particulieren en bedrijven, makelaars als VvE’s kunnen ons benaderen. De schilders van Schildersbedrijf  H&S uit Velp en omstreken geven top kwaliteit, dat hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit naar de  volle tevredenheid van de klant.  Op hoge kosten zit niemand te wachten, de schilders van Schildersbedrijf  H&S uit Velp en omstreken. roepen dan ook, schilderwerk goed blijven onderhouden, is altijd beter dan verrotte kozijnen of ander houtwerk te moeten vervangen.  De schilders van Schildersbedrijf  H&S uit Velp en omstreken geven graag advies.

Mocht u twijfels hebben over bv. kleuren of materialen, dan kunnen wij samen met u het vergemakkelijken door middel van behang of kleur stalen.  Schildersbedrijf  H&S uit Velp en omstreken werken met hoogwaardige materialen, zo ook de Water gedragen verf, deze is goed voor zowel mens als milieu en u hebt geen last van geurtjes in huis.  Is een ruit aan vervanging toe, of u wilt enkel glas door isolatie glas laten vervangen ook daar kan Schildersbedrijf  H&S uit Velp en omstreken voor benaderd worden. Van Thermopane, veiligheidsglas of spiegel glas.  

Schildersbedrijf uit Velp en omstreken

Behang kent een lange traditie.

Al sinds de middeleeuwen gebruiken we behang als wandbekleding om een ruimte aan te kleden. Wel zie je duidelijke trends terug. Jarenlang was motiefbehang uit de mode. Tegenwoordig is het trendy om een wand te bekleden met een design behang. Juist de retro, vintage en barok motieven zijn gewild. Een nostalgisch behang op een accentmuur geeft een moderne inrichting een gezellig tintje. Een hele ruimte behangen is eigenlijk niet meer van deze tijd. Hebt u vragen of u wilt gratis een offerte aanvragen, mail of bel 026-3619324 met Schildersbedrijf uit Velp en omstreken.

Kijk eens rond op onze website https://hs-schildersbedrijf.nl/

Voor een vrijblijvende offerte, neemt u telefonisch contact op of mail naar info@hs-schildersbedrijf.nl

"Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij nemen graag de tijd voor al uw vragen."